ibiza inside info en nieuws
Ibiza Inside Info en NIEUWS - Alle INSIDE INFO en NIEUWS van IBIZA  ibiza inside info en nieuws

IBIZA INSIDE INFO & NIEUWS

Ibiza Inside info & NIEUWS levert alle relevante informatie over het eiland Ibiza en zijn bewoners, de wetgeving, evenementen, feestelijkheden en heel, veel nieuws en roddels.
U vind hier online dagbladen en weekedities van nieuwsbladen, aankondigingen van evenementen en/of publicaties, initiatieven die ontstaan zijn op Ibiza of die gesupport worden door inwoners van het eiland  en nog veel, veel meer ....................

De economie van het eiland Ibiza is zeer kwetsbaar door economische schommelingen.
Het massatoerisme dat jaarijks over het eiland spoelt heeft een enorm nadelige invloed op het milieu en de toch al schaarse watervoorraad. De vervuiling neemt alleen maar toe en het water wordt steeds schaarser. Omdat Ibiza leeft van het massatoerisme is er maar weinig export, en veel import.
Informatie over deze onderwerpen worden van alle kanten belicht in
Ibiza Inside info.
De websites van alle gemeentelijke overheden staan hier vermeld, net als websites met informatie over actuele situaties omtrent de ruimtelijke ordening op het eiland.

Ook vind u historische en culturele informatie over bijvoorbeelde de Vuurtorens op de Baleaarse eilanden, Catalaanse literatuur en archeologische opgravingen, de Wereld Erfgoedlijst en nog veel meer................

IBIZA ECOLOGIC - Studiegroep & ecologische beweging op IbizaLA CASITA VERDE  - Ecologisch en Educatief centrum Ibiza
IBIZA INSIDE INFO

Ibiza 4 all, Compleet overzicht met alle inside info en nieuws van Ibiza.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2006 - 2018 ibiza4all.org